Enter your keyword

Butikken i Norge

Filosofien bak ORION butikker

ORION gruppen har årtiers erfaring med erotikk og seksualitet, og er markedsledende på området. Med vårt butikkonsept – en erotisk handleopplevelse – forsøker vi bevisst å skille oss ut fra mengden av sexbutikker.
Vi oppfyller kundenes ønsker diskret og seriøst.
Vårt konsept legger vekt på en kultivert omgang med tabuer, og viten om hvor grensen mellom god og dårlig smak ligger. Alt som kan oppfattes som obskønt blir bevisst stilt i bakgrunnen – men dog ikke bannlyst. Det er kunden som bestemmer hvor mye han/hun ønsker å se.
Våre butikker er smakfullt innredet, og en stor del av salgslokalet rommer vår eksklusive undertøysavdeling. Også utstillingsvinduene bærer preg av at vi ønsker å presentere oss på en ordentlig måte overfor omverdenen. Vi prøver spesielt å tiltrekke oss kvinner og par. Over 50% av våre kunder er kvinner.
Vi driver ikke med utleie eller fremvisning av film i våre lokaler. Typiske ”videokabiner” som man ofte finner i utlandet finnes ikke hos ORION.
Vi presenterer butikkene på en sånn måte at vi ikke kan sammenliknes med andre ”vanlige sexbutikker” – vi kaller det en erotisk butikk. På den måten får vi kunder som ellers ikke ville gått inn i en sexbutikk. Av denne grunn ligger våre butikker vanligvis ikke i lokaler eller på adresser som av en eller annen grunn blir forbundet med ”pornomiljøet” – det er ikke her vi hører hjemme.

Oslo

Trondheimsveien 47
0560 Oslo

Åpningstider: mandag-fredag : 10.00-19.00 / lørdag : 10.00-17.00